FAQ

Training

Hoe kan ik mij aanmelden voor trainingen?


Aanmelden voor trainingen kan door te klikken op de gewenste training op deze pagina. Door op de button Inschrijven te kliken krijg je een online inschrijfformulier. vul al je gegevens in en klik op verzenden.
Hoe kan ik me afmelden voor de trainingen?


Afmelden voor de clinic kan door een mail te sturen naar info@eventinghq.com.
Wat zijn de voorwaarden als ik mij afmeld voor een training?


De volgende voorwaarden zijn van toepassing bij het afmelden voor een training:

  • Deelnemers kunnen tot 7 dagen voor de trainingsdag(en) kosteloos afmelden.
  • Deelnemers welke zich binnen de 7 dagen voor de trainingsdag(en) afmelden, en een vervangende combinatie regelen, krijgt de afgemelde deelnemer een rekening van het inschrijfgeld min €5,- administratiekosten.
  • Bij deelnemers welke zich binnen de 7 dagen voor de trainingsdag(en) afmelden, en geen vervangende combinatie hebben, wordt het hele inschrijfbedrag in rekening gebracht.
Ik heb mij helemaal niet afgemeld voor de training. Wat gebeurt er dan?


Bij een zogenaamde 'no show' op de trainingsdag wordt het hele inschrijfbedrag (+ eventuele stallingskosten etc.) + €25,- admin in rekening gebracht bij de desbetreffende deelnemer.
Wat is de sluitingsdatum voor een training?


De sluitingsdatum voor een training ligt 7 dagen voor de eerste trainingsdag. Bij voldoende deelname gaat de training door en wordt er via de mail een definitieve indeling en betaallink doorgestuurd.
Wanneer kom ik op de wachtlijst?


Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor de trainingen. Wanneer de trainingen vol zitten wordt er gebruik gemaakt van een wachtlijst. Komt er een plek vrij voor de trainingen dan wordt er contact met je opgenomen.
Hoe wordt de indeling gemaakt voor de training?


De indeling van de clinics gaat in principe op volgorde van inschrijving & op basis van niveau. Speciale verzoeken dienen bij de registratie vermeld te worden.
Wat gebeurt er als er te weinig deelname is voor de training?


Als er onvoldoende deelname is voor een training dan is EventingHQ helaas genoodzaakt deze te annuleren. Deelnemers kunnen doorschuiven naar een volgende trainingsdatum of hebben recht op restitutie van het inschrijfgeld.
Wat zijn de kosten voor een training?


De kosten van een training zijn afhankelijk van de trainer & locatie. Een huidig overzicht van de kosten vind je hier.

Contact

Mariska Fröger

Van Hardenbroeklaan 17

3832CK Leusden

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

© 2020 by EventingHQ. All rights reserved