Blog

Bingo! Hoeveel van deze 12 items heb jij al gespot?

Bijgewerkt: aug 31

Het nieuwe eventingseizoen is net onderweg met frisse paarden, nerveuze ruiters en de nodige uitrustingsproblemen. Misschien heb je ondertussen al een van deze 12 bezienswaardigheden gezien op wedstrijd...1. Een ongelukkige ruiter die er af gebokt wordt in de warm-up voor de dressuur. Door een paard welke simpel gezien zijn geluk niet binnen kan houden om weer te mogen crossen.


2. Veel paarden die vooraf nog even gelongeerd worden voordat hun berijders het zien zitten om op te stappen om de nummer 1 van deze lijst te vermijden.


3. Een los paard dat door de dressuur hekjes galoppeert. En ja, het telt ook als je het op video gezien hebt.


4. Een tiener die naar hun overdonderde moeder/vader staat te schreeuwen omdat ouderlief vergeten is in welke order ze haar warm-up wil doen voor het springen.


5. Een verrukte deelnemer die net gefinisht is, van het paard afspringt en het paard wil overladen met kusjes.... maar vergeet om z'n airjacket los te maken wat een 'nasty' surprise als gevolg heeft.


6. Iemand die bij het secretariaat staat te smeken om alsnog te mogen starten in de cross, ondanks eliminatie voor te veel weigeringen in het springen.


7. Een deelnemer die vergeten is zijn of haar laarzen, gekregen met kerst, in te lopen. Maar ze zijn vastberaden om ze toch te dragen, dus worden ze al hobbelend door het veld met gepijnigde gezichten gespot.


8. Een deelnemer die vergeten is om de hoefsmid te vragen om stiftgaten, dus voelt het aan alsof ze hun hele cross country in een zeer verzamelde galop moeten afleggen, uit vrees om te vallen.


9. Een paard welke zo opgewonden is om weer te mogen crossen dat hij rond gaat met z'n mond open, z'n nek en hoofd in een rechte lijn en geen besef hebbende van de ruiter op z'n rug die steeds wanhopiger wordt met haar verzoeken om langzamer te gaan.


10. Een paard welke de hele winter in de rijbaan heeft gelopen met 'all-weather' bodem en die voor geen goud door de modder gaat richting de dressuur. Wie weet wat er gaat gebeuren als het paard de waterhindernis ziet...


11. Een ruiter die in de winterstop te veel naar springwedstrijden is geweest en is vergeten dat een haarnetje een gedane zaak is in eventing.


12. En iemand die in de winter te veel gedressuurd heeft en is vergeten dat bling niet een 'must' is in eventing.Bron: Horse & Hound

Contact

Mariska Fröger

Van Hardenbroeklaan 17

3832CK Leusden

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

© 2020 by EventingHQ. All rights reserved