Blog

Denk mee over de Eventing Team Challenge!

Bijgewerkt: aug 31

Bron: Redactie EventingHQ


In het kader van ontwikkeling en innovatie ben ik zeer benieuwd naar jullie mening over de Eventing Team Challenge. Wat ik daarom van je vraag is 3 minuten van je tijd.


Team 'The Crazy Ponies' ponywinnaars 2019. Beeld: ESVEO Fotografie

Wat is de Eventing Team challenge?

Het concept is simpel. Eventingteams rijden wedstrijden en scoren daarmee punten. Het team met de meeste punten wint de competitie. Wat voor mij belangrijk is dat de competitie bijdraagt aan de beleving van de sport, het stimuleren van kennisdeling, het clubgevoel en rijden in teamverband. Uit het veld hebben we over het algemeen leuke reacties ontvangen op de vorige edities die georganiseerd werden vanuit EventingPRO. Na enige reorganisatie zit ik nu op de wip om toch wel of juist niet de competitie te organiseren. Jullie input is daarom voor mij van belang! Want hoeveel interesse is er? Wat zou jij juist willen veranderen of verbeteren? Wat maakt volgens jou de Team Challenge tot een succes?


Help mij verder door deze mini survey in te vullen! De survey duurt in principe niet langer dan 3 minuten en is volledig anoniem. Doet de link het niet naar behoren klik dan hier om naar de survey te gaan.
Contact

Mariska Fröger

Van Hardenbroeklaan 17

3832CK Leusden

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

© 2020 by EventingHQ. All rights reserved