Over EventingHQ

Het doel

De eventingsport in Nederland zit in de lift. Het aantal wedstrijden, trainingen en deelname groeit met name in de lagere klassen. Met deze groei komt ook meer vraag naar kennis. De uitdaging is niet alleen het rijden van een goede cross maar ook het management van je paard. 

 

EventingHQ heeft het doel om (online & offline) kennis te verspreiden om zo een bijdrage te leveren aan de eventingsport in Nederland en deze naar een hoger plan te brengen. Door middel van educatie is EventingHQ proactief op het gebied van veiligheid en welzijn voor zowel paard als ruiter. 

Hoe het is begonnen

Mariska heeft zich met haar afstuderen gefocust op de toekomst van de eventingsport in Nederland en hoe deze zich kan ontwikkelen. Uit het onderzoek kwam mede naar voren dat er veel vraag is naar kennis. Met die gedachte heeft ze EventingHQ opgericht. Eventing is een geweldige sport met nog een enorme potentie om te groeien in kennis delen, te leren van elkaar en de veiligheid en welzijn van ruiters en paarden te verbeteren. 

Mis niets! 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wat we gaan doen

Het doel is om offline en online educatie aan te bieden voor beginnende tot professionele eventingruiters. Dit doen we door o.a. groepstrainingen en webinars met verschillende experts aan te bieden. Daarnaast willen we extra beleving aan de sport toevoegen door middel van een jaarlijkse teamcompetitie. 

De essentie

EventingHQ staat voor sport die zo veilig mogelijk is en innovatief is op het gebied van training en management van paarden en eventingruiters. Het welzijn van zowel paard als ruiter staat hoog in het vaandel. 

EventingHQ wil, met het verschaffen van educatie op het gebied van training en management, eventing in Nederland naar een hoger plan brengen. 

BECOME A SUPPORTER

Geïnteresseerd om sponsor, supporter of supplier te worden van de EventingHQ? Neem contact met ons op voor meer informatie

Contact

Mariska Fröger

Van Hardenbroeklaan 17

3832CK Leusden

© 2020 by EventingHQ. All rights reserved